Foto: Jan P.
ID 692776

Jan P. 38 let

Garantujeme, že hledá práci
E-mailová adresa
Telefonní číslo

Představa o práci

 Kde hledám práci

Praha-Háje + 30 km ochota dojíždět Mapa

 Chci pracovat jako

Kuchař Šéfkuchař

Vzdělání SŠ nebo vyučení s maturitou

OHS Turnov, Turnov Hotelnictví

Hotelnictví (Hotelnictví a cestovní ruch)

září 2002 – červen 2006SŠ s maturitou

Praxe 16 let a 3 měsíce

Pa*********ota

Executive chef

duben 2021 – květen 2024 3 roky a 2 měsíce

Vedení 30 členného týmu. Zodpovědnost za catering, hotelovou restauraci a zámeckou restauraci se snídaněmi. Vytváření novych pokrmů, specialit a eventu. Tvorba kompletního zámeckého konceptu. Práce s hotelovým systémem ABX. UKÁZKA MÉ PRÁCE: Instagram: _johnny_the_cook_

Fu*******uga

Restaurant Manager

leden 2020 – listopad 2021 1 rok a 11 měsíců

Zodpovědnost za nově otevřenou restauraci. Nastavení prodejních cílů, marketingu a dohled nad ziskovostí restaurace. Nábor nových zaměstnanců a jejich proškolení. Kontrola a řízení nákladů, dohled nad dodržováním rozpočtu, statistiky a rozbor tržeb. Spolupráce na online marketingu a eventech. Nastavování business plánů na každý měsíc. Dodržování a kontrola BOZP a HACCP. Práce se systémem Storyous.

YA*****r.o

Provozní manager

červen 2019 – prosinec 2019 7 měsíců

Zodpovědnost za 2 centrály zaměřené na rozvoz Asijského kuchyně po celé Praze. Vedení společnosti RH company s.r.o která dodává Fresh jídla a Sushi velkoodběratelům Billa, Rohlík, Sodexo apod. Vedení 80 členného týmu, nastavování systematiky a koordinace provozu. Sestavování motivačních balíčků. Zaškolování nového personálu. Vyhledávání nových obchodních příležitostí. Kompletní nastavování a vedení skladového hospodářství. Zodpovědnost za inventarizaci surovin a majetku, tvorba kalkulací a nastavení cen. Týdenní Reporting, odpovědnost za ziskovost a plnění nastavených cílů. Zodpovědnost za HACCP a BOZP. Práce s účetním programem Orion a Storyous.

Vr*****vna

Restaurant Manager / Šáfkuchař

listopad 2018 – květen 2019 7 měsíců

Zodpovědnost za provozovny: Vršovická Kozlovna a Kozlův Pivní Bar. Zajištění hladkého chodu a provozu obou restaurací. Sledování finančních výsledků, zpracování analýzy, zodpovědnost za celkovou profitabilitu restaurací. Nastavování cen a kontrola marží. Vedení 20 členného týmu, trénink zaměstnanců, plánování směn. Práce s restauračním systémem Ar Keeper. Vedení skladového hospodářství (zodpovědnost za inventarizaci surovin a majetku, příprava podkladů pro výplaty a účetnictví). Nastavování bussines plánu a zodpovědnost za plnění daných cílů. Zodpovědnost za HACCP a BOZP.

Ko*****oun

Restaurant Manager / Šéfkuchař

srpen 2015 – říjen 2018 3 roky a 3 měsíce

Zodpovědnost za provozovny: Kozlovna Beroun, Hospůdka u Jungmanna a cateringovou agenturu PUBZI Catering. Vedení 30 členného týmu. Řízení restaurací a plná zodpovědnost za jejich chod a hospodaření. Tvorba menu a celkové nabídky restaurace. Administrativa spojená s chodem restaurace. Spolupráce s dodavateli. Kontrola dodržování pracovních postupů, hygienických předpisů a zásad systému kritických bodů (HACCP) a BOZP. Nábor, řízení a motivace zaměstnanců. Schůzky se zákazníky, plánování a realizace akcí. Práce s restauračním systémem Comar.

Sp*******r.o

F & B manager

březen 2014 – červenec 2015 1 rok a 5 měsíců

Organizace indoorových a outdoorových akcí. Vedení 25 členného týmu. Organizace společenských akcí (vernisáže, módní přehlídky s večerní degustací). Zodpovědnost za cateringové akce. Organizace a zabezpečení veškerých administrativních úkolů ve spolupráci se šéfkuchařem - příprava jídelních lístků, souhrn služeb pro banket, nápojové lístky, apod. Spolupráci při vypracování obchodního a marketingového plánu hotelu a příprava rozpočtu oddělení. Reporting a analýza výstupů z informačních systémů, které úsek FB spravuje a předávání reportingů dle požadavků ředitele hotelu a vedení společnosti. Kontrola a řízení nákladů a porovnání s rozpočtem, statistiky a rozbor tržeb. Pravidelné plánování operativních meetingů včetně kontroly splněných úkolů. Práce s hotelový systémem Restis.

OSVČ

Majitel/ředitel hotelu a restaurace

leden 2012 – únor 2014 2 roky a 2 měsíce

Řízení dvou provozoven, které jsem měl v pronájmu: Hotel Pošta v Černém Dole a Penzion Tábor u Lomnice nad Popelkou.

SE*******r.o

Šéfkuchař

březen 2010 – prosinec 2011 1 rok a 10 měsíců

Sestava jídelních lístků, kalkulace, z části marketing, práce s hotelovým systémem AGNIS. Vedení 15 členného týmu.

PI*******OSA

Kuchař

leden 2009 – únor 2010 1 rok a 2 měsíce

Příprava Italských pokrmů, pizzy a domácích těstovin.

WE*********OST

Kuchař

březen 2008 – prosinec 2008 10 měsíců

Příprava hotových a minutkových pokrmů, rauty, bankety.

Jazyky

němčinazačátečník

angličtinazačátečník

Řidičský průkaz

B - osobní auta

Technické znalosti

Operační systémy

MS Windows 8 / 10 / 11

MS Windows XP / Vista / 7

Běžná práce na počítači

Textový editor (MS Word)

Tabulkový kalkulátor (MS Excel)

Prezentační program (MS PowerPoint)

Internetový prohlížeč a e-mail

MS Outlook

Další programy a počítačové znalosti

Restaurační systémy : Comar - začátečník, Agnis - začátečník, Restis - pokročily, účetní program Orion - začátečník, Stroyous - pokročilý

Dovednosti

Mé silné stránky

Flexibilita

Ochota učit se

Pracovitost

Samostatnost

Spolehlivost, zodpovědnost

Zvládání stresu, práce pod tlakem

Mohu nabídnout

Asertivní jednání

Empatii

Logické myšlení

Řešení problémů pomocí kritického myšlení

Schopnost práce v kolektivu a týmové práce

Tvůrčí (kreativní) myšlení

Manažerské dovednosti

Budování a vedení týmu (leadership)

Další dovednosti

UKÁZKA MÉ PRÁCE Instagram: _johnny_the_cook_

Kurzy

Školení od společnosti MAKRO Cash & carry s.r.o.

Trendy moderní gastronomie.

duben 2015

Gastronomický seminář - vařte trendy s moderními technologiemi

Moderní vaření SOUS - VIDE, KONFITOVÁNÍ a použití v praxi. Bezezbytkové vaření.

říjen 2014

RH Plus Marketing

Základní systematika marketingu, základy facebook marketingu.

květen 2014

Zájmy

sledování nových trendů v oblasti gastronomie a jejich implementace v provozu, squash, odborná literatura

Klientský servis

ilustrtivní obrázek operátorky
Po - Pá  8 - 17 hod.

+420 777 77 45 45