
Ilona L. 47 let , životopis 1281997
Garantujeme, že hledá práciPředstava o práci
Kde hledám práci
Chotěšov (okres Plzeň-jih) + 25 km ochota dojíždět Mapa
Chci pracovat jako
Administrativní pracovník Asistentka Dispečer Recepční v administrativě Zobrazit vše (6)
Možná spolupráce
Vzdělání SŠ nebo vyučení s maturitou
SSOŠ a gymnázium Bean Staňkov
Podnikání v technických povoláních
září 1997 – červen 1999SŠ s maturitou
SOU poštovní Plzeň
Manipulant poštovního provozu a přepravy
září 1993 – červen 1996Vyučení
Praxe 26 let a 7 měsíců
MD*********šov
Dispečerka výroby
duben 2000 – dosud 25 let
Vedoucí výrobního oddělení v elektrovýrobě (výroba kabelových propojek), dispečerka výroby - organizace a řízení toku materiálu ve výrobě pro jednotlivá výrobní pracoviště, zajišťování potřebného materiálu a dokumentace, sledování termínového plnění zakázek, zajištění kvality produktu, řešení operativních problémů na pracovišti, personalistika, hodnocení pracovníků
Ge*****zeň
Pomocná asistentka
září 1999 – březen 2000 7 měsíců
pomocná asistentka, fakturace, expedice
Ga*****ice
Výrobní operátor
září 1996 – srpen 1997 1 rok
kompletování brýlí, barvení, letování zdobení
Jazyky
němčinazačátečník
češtinavýborná
Řidičský průkaz
A - motocykly
B - osobní auta
Dovednosti
Mé silné stránky
Aktivní přístup
Ochota učit se
Pracovitost
Přizpůsobivost
Samostatnost
Spolehlivost, zodpovědnost
Mohu nabídnout
Asertivní jednání
Empatii
Logické myšlení
Schopnost práce v kolektivu a týmové práce
Srozumitelná a efektivní komunikace
Manažerské dovednosti
Budování a vedení týmu (leadership)
Kurzy
Výživový poradce
• Orientace v základních pojmech a terminologii v oblasti výživy člověka • Orientace v základech biochemie a fyziologie lidského organismu • Orientace v nutriční a tělesné diagnostice klienta • Orientace v technologii výroby potravin a jejich značení • Provádění komplexní nutriční a cílené tělesné diagnostiky klienta • Orientace v základních i alternativních směrech výživy a v jejich využitích, uplatněních a rizikách • Sestavování jídelníčku pro různé skupiny klientů • Orientace v sortimentu doplňků stravy • Orientace v označování a výběru potravin • Vedení klienta k racionalizaci výživových názorů • Jednání s klientem
Zobrazit certifikát o absolvování
únor 2025