O. O. , životopis 1290727
Představa o práci
Kde hledám práci
Praha-Bubeneč + 10 km ochota dojíždět Mapa
Chci pracovat jako
Možná spolupráce
Vzdělání Vyšší odborné
Doněcké univerzitě jména Tugana-Baranovského
Ekonomika, marketing a zboží potravinářských výrobků
1992 – 1997Vyšší odborné
Praxe 26 let a 10 měsíců
ca*******loe
cukrářka
duben 2024 – dosud 7 měsíců
Pečicí korpusy na dorty a cheesecakes, příprava krémů a náplní, sestavování a zdobení dortů a cheesecakes, pečení amerického а lineckého cukroví
Po*********nka
cukrářka
září 2022 – dosud 2 roky a 2 měsíce
Vývoj a tvorba cukrářského sortimentu s ohledem na sezónnost a dostupnost surovin. Týdenní aktualizace cukrářského sortimentu. Tvorba menu pro cateringové akce s ohledem na specifika a přání zákazníků. Vývoj nových dezertů a receptur s ohledem na moderní trendy v cukrářském umění. Příprava širokého sortimentu dortů, zákusků, sušenek, čokoládových výrobků a dalších sladkostí: různé druhy těst, náplní a krémů; zdobení hotových cukrářských výrobků. Autorská dekorace dortů a dezertů různými standardními a moderními technikami. Vedení a školení týmu cukrářů, kontrola plnění úkolů a dodržování standardů přípravy a bezpečnosti. Zajištění shody výrobků s vysokými standardy kvality a hygienickými normami, provádění pravidelných kontrol a degustací. Plánování a kontrola nákupů ingrediencí a cukrářských nástrojů, zajištění správného skladování a evidence potravin a vybavení. Interakce se zákazníky ohledně objednávek cukrářských výrobků na akce, zohlednění přání zákazníků a poskytování profesionálních doporučení. Práce s technologickými kartami pro zajištění přesného dodržování receptur a technologických postupů. Zajištění dodržování všech bezpečnostních a hygienických předpisů na pracovišti, školení zaměstnanců v oblasti bezpečnosti a hygieny. Provádění pravidelných degustací hotových cukrářských výrobků za účelem školení personálu, včetně prodejního personálu. Přinášení nových nápadů a kreativních řešení do procesu přípravy a prezentace cukrářských výrobků, neustálé zdokonalování dovedností a
Ma*********ina
majitelka, cukrářka
2010 – únor 2022 12 let a 2 měsíce
Během práce v cukrárně jsem se zabývala řízením výroby a personálu, kontrolou financí, marketingem a dodržováním hygienických norem, zajistila efektivní fungování a rozvoj cukrárny. Vytváření unikátních dortů a dezertů pro kavárny a restaurace. Vývoj nových receptů a jejich testování na shodu se standardy kvality. Současně jsem neustále zdokonalovala své cukrářské dovednosti a sledovala moderní trendy v této oblasti. Speciální úspěchy - výroba složitých konstrukčních dortů, dortů vysokých až 3 metry.
Pl*******ina
ekonomka a hlavní účetní
2006 – 2009 3 roky a 6 měsíců
vedení finanční účetní záznamů, kontrolu účetních procesů, výpočet a placení daní a zajistění souladu finanční činnosti společnosti s legislativními požadavky
St*****pol
analytik, následně vedoucí oddělení pro výběr DPH
1997 – 2006 9 let a 6 měsíců
finanční analýza podniků, analýza placení daní a poplatků do státního a místního rozpočtu, kontrola výpočtu a placení DPH největšími podniky ve městě.
Jazyky
češtinazačátečník
angličtinazačátečník
ruštinavýborná
ukrajinštinavýborná
Technické znalosti
Operační systémy
MS Windows 8 / 10 / 11Zkušený
MS Windows XP / Vista / 7Zkušený
Chytrý telefon AndroidPokročilý
Běžná práce na počítači
Textový editor (MS Word)Expert
Tabulkový kalkulátor (MS Excel)Expert
Prezentační program (MS PowerPoint)Pokročilý
Internetový prohlížeč a e-mailPokročilý
MS OutlookPokročilý
Psaní všemi desetiPokročilý
Grafické a konstrukční programy
Adobe PhotoshopPokročilý
Tvorba obsahu a online marketing
E-mail marketingZačátečník
Marketing na sociálních sítíchZačátečník
Střih videaPokročilý
Úprava fotekZkušený
Dovednosti
Mé silné stránky
Aktivní přístup
Flexibilita
Ochota učit se
Pracovitost
Přizpůsobivost
Samostatnost
Spolehlivost, zodpovědnost
Výkonnost
Zvládání stresu, práce pod tlakem
Mohu nabídnout
Asertivní jednání
Empatii
Logické myšlení
Řešení problémů pomocí kritického myšlení
Schopnost práce v kolektivu a týmové práce
Srozumitelná a efektivní komunikace
Tvůrčí (kreativní) myšlení
Manažerské dovednosti
Budování a vedení týmu (leadership)
Další dovednosti
mám umělecké dovednosti, tvůrčí představivost, umím kreslit a modelovat figurky, vyrábět cukrové květiny.
Kurzy
Konditorské kurzy s.r.o "Ivex"
Pracovník/pracovnice výroby jemného pečiva (29-002-H). Cukrář/cukrářka pro výrobu zákusků a dortů (29-007-H). Cukrář/cukrářka pro výrobu restauračních moučníků (29-012-H)
Zobrazit certifikát o absolvování
únor 2024
Kurz českého jazyka
Český jazyk na úrovni A2
2024
Výroba čokoládových bonbonů a čokoládových tabulek
Výroba korpů čokoládových bonbonů a čokoládových tabulek, město Kyjev, šokolatiérka Alla Skoropad. Studium druhů čokolády, technologické vlastnosti, práce s čokoládou, temperování, příprava a použití polycarbonátových forem, práce s barvením forem, druhy barviv pro čokoládu, práce s kakaovým máslem, práce s aerografem.
listopad 2018
Kurzy výroby květin z cukrové hmoty
Výroba různých typů cukrové hmoty pro květiny, výroba různých částí květu, barvení, skládání květin a tvoření cukrového kytice.
září 2011