D. D. , životopis 1335807
Vzdělání Vysokoškolské
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
Technologie potravin (Food Technology)
září 2014 – prosinec 2019Vysokoškolské
Praxe 2 roky a 5 měsíců
AD*********OOD
Mistrova/Technolog potravinářské výroby
červen 2025 – září 2025 4 měsíce
Vedení týmu, práce na cukrářských strojích, kontrola receptur, tvorba nových receptur, předaní výrobky do expedici.
Ko*******lín
Cukrářka a kuchařka
prosinec 2024 – květen 2025 6 měsíců
Hlavní pozice: cukrářka. Příprava receptur, úprava receptur, tvorba produktů do provozu. Pomoc v kuchyni, příprava jídel dle jídelního lístku. Dlouholetá práce v oboru.
Ka*******em”
Cukrářka
listopad 2023 – listopad 2024 1 rok a 1 měsíc
Příprava jídla, vaření, pečení dezertů a cukrářskych výrobku, úklid.
Ni*******sso
Kuchařka
květen 2023 – říjen 2023 6 měsíců
Příprava jídel dle menu, kontrola surovin, zodpovědnost za chod kuchyně, tvorba týdenního menu.
Jazyky
češtinavýborná
ruštinavýborná
ukrajinštinavýborná
Řidičský průkaz
B - osobní auta
Technické znalosti
Operační systémy
MS Windows 8 / 10 / 11Pokročilý
Chytrý telefon Apple iOSExpert
Běžná práce na počítači
Internetový prohlížeč a e-mailExpert
Psaní všemi desetiExpert
Dovednosti
Mé silné stránky
Aktivní přístup
Flexibilita
Ochota učit se
Pracovitost
Přizpůsobivost
Samostatnost
Spolehlivost, zodpovědnost
Výkonnost
Zvládání stresu, práce pod tlakem
Mohu nabídnout
Asertivní jednání
Empatii
Logické myšlení
Řešení problémů pomocí kritického myšlení
Schopnost práce v kolektivu a týmové práce
Srozumitelná a efektivní komunikace
Tvůrčí (kreativní) myšlení
Manažerské dovednosti
Budování a vedení týmu (leadership)
Kurzy
Modern cakes
Design a technologie komplexních dortů. Dorty se strukturou, dvoupatrové dorty.
červen 2023
Kuchař
Technologie vaření, práce s potravinářskými výrobky
prosinec 2015