L. S. , životopis 1439325
Vzdělání SŠ nebo vyučení s maturitou
Gymnázium
Gymnázium
září 2019 – květen 2023SŠ s maturitou
Praxe 2 roky a 10 měsíců
Sh*****bar
Cukrář
červen 2024 – dosud 1 rok a 7 měsíců
-Příprava těst, krémů, náplní a polev podle receptur -Pečení a zdobení dortů, zákusků, koláčů, perníčků a dalších výrobků -Práce s cukrářskými nástroji a stroji (šlehače, pece, formy atd.) -Estetická úprava a dekorování dezertů
DE*********kah
Barman/ka
květen 2025 – srpen 2025 4 měsíce
-Příprava koktejlů, míchaných nápojů, káv, limonád a dalších drinků -Obsluha zákazníků u baru, komunikace a doporučení nápojů -Práce s pokladnou a příjem plateb -Udržování čistoty a pořádku na pracovišti -Inventura a doplňování zásob alkoholu, skla a surovin -Občasná příprava dezertů pro bar na zakázku - doteď
Pa*********tro
Barman/ka
duben 2024 – červenec 2025 1 rok a 4 měsíce
Příprava koktejlů, míchaných nápojů, káv, limonád a dalších drinků Obsluha zákazníků u baru, komunikace a doporučení nápojů Práce s pokladnou a příjem plateb Udržování čistoty a pořádku na pracovišti Inventura a doplňování zásob alkoholu, skla a surovin
Di*********aha
Více pozic
květen 2023 – září 2024 1 rok a 5 měsíců
-Organizační výpomoc s provozem parku – kontrola, jestli vše funguje (expozice, občerstvení, atrakce…), řešení drobných provozních problémů. -Komunikace s personálem – koordinace brigádníků, domlouvání směn, předávání instrukcí od manažera. -Zákaznický servis – řešení dotazů nebo problémů návštěvníků, občasná pomoc u pokladny, v obchůdku nebo u vstupu. -Kontrola dodávek a zásob – hlídání, jestli nechybí materiály, suvenýry nebo jiné věci důležité pro provoz. -Pomoc při administrativě – vedení docházky, drobná kancelářská agenda, výpomoc s pracovními smlouvami pro nové brigádníky (např. příprava podkladů pro DPP/DPČ, kontrola vyplněných formulářů).
Re*********uta
Kuchař
březen 2023 – červen 2024 1 rok a 4 měsíce
-Příprava teplých i studených jídel dle stanoveného jídelního lístku nebo pokynů šéfkuchaře. -Dodržování receptur, technologických postupů a hygienických standardů (HACCP). -Příprava surovin a manipulace s potravinami – krájení, vaření, pečení, smažení, dochucování. -Kontrola kvality připravovaných pokrmů a výdej jídel. -Udržování pořádku a čistoty na pracovišti, pravidelný úklid kuchyně. -Spolupráce s ostatními členy kuchyňského týmu, účast na plánování menu a objednávkách surovin. -Evidence spotřeby surovin a minimalizace plýtvání.
Jazyky
němčinapokročilý začátečník
angličtinastředně pokročilá
češtinavýborná
Technické znalosti
Operační systémy
MS Windows 8 / 10 / 11Pokročilý
Chytrý telefon Apple iOSPokročilý
Běžná práce na počítači
Textový editor (MS Word)Pokročilý
Tabulkový kalkulátor (MS Excel)Pokročilý
Prezentační program (MS PowerPoint)Pokročilý
MS OutlookPokročilý
Programovací jazyky
SQLPokročilý
Databázové systémy
SQLiteZačátečník
Tvorba obsahu a online marketing
Google AnalyticsZačátečník
Marketing na sociálních sítíchZačátečník
Střih videaPokročilý
Další programy a počítačové znalosti
Power Bi, SQL, R
Dovednosti
Mé silné stránky
Aktivní přístup
Flexibilita
Ochota učit se
Pracovitost
Přizpůsobivost
Samostatnost
Spolehlivost, zodpovědnost
Výkonnost
Mohu nabídnout
Empatii
Logické myšlení
Řešení problémů pomocí kritického myšlení
Schopnost práce v kolektivu a týmové práce
Tvůrčí (kreativní) myšlení
Kurzy
Inna kurzy praha
výroba a sestavení dortu
září 2024
Helena Flégová
výroba Eclairs
květen 2024
David Šetek- kurz SQL
základy programování v SQL
2024