Foto: Jaroslav K.
ID 1233004

Jaroslav K. 33 let

Garantujeme, že hledá práci
E-mailová adresa
Telefonní číslo

Vzdělání Vyučení bez maturity

Střední odborné učiliště potravinářské- Písnice, Praha 4

Kuchař - číšník

září 2006 – červen 2010Vyučení

Praxe 14 let a 6 měsíců

British American Tobacco Czech Republic

Obchodní specialista Glo

2022 – dosud 2 roky a 6 měsíců

- Aktivní propagace produktů společnosti BAT na trafikách - Oslovování a informování potenciálních zákazníků o nabízených produktech - Vytváření pozitivního dojmu a interakce s cílovou skupinou - Distribuce promo materiálů a vzorků produktů - Odpovídání na otázky zákazníků a poskytování základních informací o nabídce - Shromažďování zpětné vazby od zákazníků a předávání informací do marketingového týmu - Pravidelná aktualizace a reportování o průběhu a úspěšnosti promo akcí - Dodržování směrnic a pravidel společnosti při vykonávání promo činností.

LPP Czech Republic S.r.o.

Vedoucí / manažer teamu

leden 2024 – květen 2024 5 měsíců

-Vedení týmu prodejních asistentů -Zodpovědnost za plnění cílů KPI -Plánování denních a měsíčních úkolů a zastupování managera prodejny v době jeho nepřítomnosti. -Reporting vedení společnosti -Práce s Visual marchandising instrukcemi, zodpovědnost za vzhled prodejny a správné umístění dle Subclasses. -Vedení denních porad personálu -Práce se systémem docházky, zodpovědnost za přípravu podkladů pro účetní oddělení. -Práce s pokladním systémem POS a zodpovědnost za správné předání trezoru. -Nábor a školení

Nestlé s.a

Obchodní zástupce

2020 – 2022 2 roky a 6 měsíců

- Prezentace a propagace sortimentu cukrovinek zákazníkům - Péče o existující klientelu a budování dlouhodobých vztahů - Poskytování informací o nových produktech, speciálních nabídkách a slevách - Monitorování a sledování prodejních výsledků a dosahování prodejních cílů - Pravidelná aktualizace databáze zákazníků a evidence obchodních partnerů.

Albert Česká Republika s.r.o

Vedoucí skladu

2017 – 2020 3 roky a 6 měsíců

- Organizace a řízení denních operací skladu - Přijímání, evidování a ukládání příchozího zboží - Koordinace a vedení skladového personálu - Monitorování stavu skladových zásob a aktualizace inventárních seznamů - Plánování a optimalizace skladových prostor - Zajištění dodržování bezpečnostních a pracovních standardů - Spolupráce s dalšími odděleními pro efektivní tok materiálů - Příprava a expedice zboží

Obalové materiály Libuš

Řidič vysokozdvižného vozíku

2014 – 2017 3 roky a 6 měsíců

- Manipulace s paletami a zbožím pomocí vysokozdvižného vozíku - Bezpečné nakládání a vykládání zboží ve skladu nebo výrobním prostoru - Přesné přepravování materiálů na přidělená místa - Udržování vysoké úrovně bezpečnosti při manipulaci s vozíkem - Zaznamenávání informací o pohybu zboží a skladových transakcích - Pravidelná údržba a kontrola vysokozdvižného vozíku - Spolupráce s ostatními členy týmu a dodržování pracovních postupů.

Truhlář

Truhlář

2012 – 2014 2 roky a 6 měsíců

- Výroba nábytku a jiných dřevěných výrobků podle daných specifikací a plánů - Přesné měření, řezání a tvarování dřeva s odborným přístupem - Používání truhlářských nástrojů a strojů k zpracování dřeva - Montáž a instalace hotových výrobků u klientů nebo na pracovišti - Opravy a renovace existujících dřevěných konstrukcí - Dodržování bezpečnostních a kvalitativních standardů v práci s dřevem - Spolupráce s designéry a zákazníky při plánování a realizaci projektů.

Hotel Ramada

Číšník/servírka

2011 – 2012 1 rok a 6 měsíců

- Obsluha hostů v restauraci s profesionálním a přátelským přístupem - Přijímání objednávek od hostů a předávání kuchyni - Servírování jídel a nápojů s důrazem na prezentaci - Sledování potřeb hostů a rychlá reakce na jejich požadavky - Udržování čistoty a pořádku v jídelním prostoru - Zajišťování, aby hosté měli příjemný a pohodlný zážitek - Spolupráce s kuchyní a ostatním personálem pro efektivní provoz.

Restaurace U Tří Bernardýnů

Kuchař

2010 – 2011 1 rok a 6 měsíců

- Příprava, vaření a servírování jídel v souladu s recepturami a standardy - Udržování čistoty v kuchyni a dodržování hygienických standardů - Efektivní spolupráce s týmem k dosažení kvalitního výsledku - Zkušenosti s objednáváním surovin a plánováním menu - Dodržování hygienických předpisů a bezpečnostních opatření v kuchyni.

Jazyky

němčinazačátečník

angličtinapokročilý začátečník

češtinavýborná

Řidičský průkaz

B - osobní auta

VZV - vysokozdvižný vozík

Technické znalosti

Operační systémy

MS Windows 8 / 10 / 11Zkušený

Linux / BSD / UnixZačátečník

MacOSZačátečník

MS Windows XP / Vista / 7Zkušený

Chytrý telefon AndroidExpert

Chytrý telefon Apple iOSZkušený

Běžná práce na počítači

Textový editor (MS Word)Zkušený

Tabulkový kalkulátor (MS Excel)Zkušený

Prezentační program (MS PowerPoint)Začátečník

Internetový prohlížeč a e-mailZkušený

MS OutlookNováček

Psaní všemi desetiZačátečník

Dovednosti

Mé silné stránky

Aktivní přístup

Flexibilita

Ochota učit se

Pracovitost

Přizpůsobivost

Samostatnost

Spolehlivost, zodpovědnost

Výkonnost

Zvládání stresu, práce pod tlakem

Mohu nabídnout

Empatii

Logické myšlení

Schopnost práce v kolektivu a týmové práce

Tvůrčí (kreativní) myšlení

Klientský servis

ilustrtivní obrázek operátorky
Po - Pá  8 - 17 hod.

+420 777 77 45 45