L. K. , životopis 1284679
Představa o práci
Kde hledám práci
Praha-Michle + 30 km ochota dojíždět Mapa
Chci pracovat jako
Kontrolor v potravinářské výrobě Pracovník výzkumu a vývoje - chemie, potraviny Technolog potravinářské výroby
Možná spolupráce
Vzdělání Vysokoškolské
Česká zemědělská univerzita v Praze (ČZU)
Kvalita a zpracování zemědělských produktů
2012 – 2017Vysokoškolské
Střední škola Stříbro
Přírodovědné lyceum
2007 – 2011SŠ s maturitou
Praxe 6 let a 1 měsíc
Mi*****.o.
Food developer
září 2019 – dosud 4 roky a 11 měsíců
Samostatný vývoj potravin, příprava podkladů pro grafiky týkajících se složení, nutric, legislativy a benefitů výrobku, příprava a vedení senzorické zkoušky nových ale i stávajících produktů, kvalita surovin a výrobků, zavedení a udržení HACCAPu, kompletní DDD, odběr a vyhodnocení potravinových vzorků, vody, stěrů a spadů, interní a externí audity, vedení auditů při návštěvě SVS a SZPI, testy sledovatelnosti a metrologie
Cr*******lle
Junior food developer
červenec 2018 – září 2019 1 rok a 3 měsíce
Vývoj a zavádění nových výrobků na trh, příprava a vedení senzorických zkoušek nových produktů, kontrola kvality surovin na pobočkách, interní audity. Majitel Crocodille vlastní i koncept Bageterie Boulevard a Pizza 360. Výše zmíněné činnosti byly částečně prováděny ve všech zmíněných konceptech.
Jazyky
angličtinapokročilý začátečník
češtinavýborná
Řidičský průkaz
B - osobní auta
Technické znalosti
Operační systémy
MS Windows 8 / 10 / 11Pokročilý
Chytrý telefon AndroidZkušený
Běžná práce na počítači
Textový editor (MS Word)Pokročilý
Tabulkový kalkulátor (MS Excel)Pokročilý
Prezentační program (MS PowerPoint)Zkušený
Internetový prohlížeč a e-mailZkušený
Dovednosti
Mé silné stránky
Aktivní přístup
Ochota učit se
Pracovitost
Samostatnost
Spolehlivost, zodpovědnost
Výkonnost
Mohu nabídnout
Logické myšlení
Řešení problémů pomocí kritického myšlení
Schopnost práce v kolektivu a týmové práce
Tvůrčí (kreativní) myšlení
Kurzy
Správná výrobní a hygienická praxe, HACCP
Jednalo se o 7 hodinový kurz pod vedením UniConsultingu. Jejíž výstup je opětovné prodloužení možnosti školení ostatních zaměstnanců v rámci SVHP a HACCPu.
duben 2024
Školení pod taktovkou Barentzu
Firma Barentz se kterou spolupracuji při hledání nových komponent a surovin do výrobků často pořádá školení v němž jsou představovány novinky v sortimentu. Tyto novinky úspěšně zapojuji do svých produktů a tím získávám konkurenční výhodu.
2024