L. C. , životopis 1324466
Představa o práci
Kde hledám práci
Velká Polom + 5 km ochota dojíždět Mapa
Chci pracovat jako
Barista F & B manager Vedoucí / manažer restaurace Vedoucí provozu / provozní
Možná spolupráce
Vzdělání Vyšší odborné
Střední škola hotelnictví a služeb a Vyšší odborná škola, Opava, příspěvková organizace
Řízení hotelového provozu
září 2021 – červen 2024Vyšší odborné
Střední škola prof. Zdeňka Matějčka, Ostrava-Poruba, příspěvková organizace
Hotelnictví (Hotelnictví a turismus)
září 2014 – červen 2018SŠ s maturitou
Praxe 8 let a 5 měsíců
Re*********lom
Číšník/servírka
2021 – dosud 3 roky a 11 měsíců
Obsluha, prace za barem, školení brigádníků
Pe*******lýn
Číšník/servírka
2014 – 2018 4 roky a 6 měsíců
Obsluha hostů, prace za barem
Jazyky
němčinapokročilý začátečník
angličtinastředně pokročilá
češtinavýborná
Technické znalosti
Operační systémy
MS Windows 8 / 10 / 11Začátečník
Chytrý telefon AndroidPokročilý
Běžná práce na počítači
Textový editor (MS Word)Zkušený
Tabulkový kalkulátor (MS Excel)Pokročilý
Prezentační program (MS PowerPoint)Zkušený
Internetový prohlížeč a e-mailZkušený
MS OutlookPokročilý
Psaní všemi desetiNováček
Grafické a konstrukční programy
CanvaNováček
Tvorba obsahu a online marketing
Marketing na sociálních sítíchZačátečník
Úprava fotekZačátečník
Dovednosti
Mé silné stránky
Aktivní přístup
Ochota učit se
Pracovitost
Přizpůsobivost
Samostatnost
Spolehlivost, zodpovědnost
Mohu nabídnout
Empatii
Schopnost práce v kolektivu a týmové práce
Srozumitelná a efektivní komunikace
Kurzy
Trends in restaurant marketing
Rozvoj a efektivita restauračního menu
listopad 2022
Trends of ukrainian cuisine
Seminář a vařicí workshop
listopad 2022
Certifikát baristy
Kurz teorie a příprava espressa, mlečné pěny, cappuccina
listopad 2022
Koktejlový kurz
2021
Připrava espressa a cappuccina podle italského standartu
Pripravu kavy, zaklady o kavě
únor 2017
Carving kurz č. 1 a 2
duben 2016
Základní barmanský kurz
2016
Základní Barbek kurz
2016
Carving kurz č. 3-4
listopad 2015