Není foto: M. B.
ID 771396

M. B.

Aktuálně nemá zájem o pracovní nabídky
E-mailová adresa
Telefonní číslo

Představa o práci

 Kde hledám práci

Tábor + 5 km ochota dojíždět Mapa

 Možná spolupráce

Plný úvazek, Zkrácený úvazek

Vzdělání SŠ nebo vyučení s maturitou

Střední průmyslová škola potravinářství a služeb Pardubice

Technologie potravin (pro VYU Kuchař-číšník,Pekař,Cukrář,Řezník-uzenář,Výr.potravin-Perníkář,Pečivář,Cukrovink

září 2014 – červen 2016SŠ s maturitou

Střední škola obchodu, služeb a řemesel a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky, Tábor, Bydlinského

Cukrář

září 2011 – červen 2014Vyučení

Základní škola Chýnov

bez zaměření

září 2002 – červen 2011Základní

Praxe 4 roky a 4 měsíce

Cu***** o.

Číšník/servírka

červen 2020 – srpen 2020 3 měsíce

Obsluha hostů, příprava nápojů a doplňování zboží.

Ho*******ník

Číšník/servírka

červenec 2018 – 2020 2 roky a 6 měsíců

Obsluha hostů a komunikace s nimi.

Ho*********bor

Cukrář

září 2017 – červen 2018 10 měsíců

Výroba cukrářských dezertů, příprava rautů, snídaně. Objednávání a přebíráni surovin.

Cu*********bor

Cukrář

září 2016 – srpen 2017 1 rok

Výroba cukrářských zákusků a dortů.

Jazyky

angličtinazačátečník

češtinastředně pokročilá

Řidičský průkaz

B - osobní auta

Technické znalosti

Operační systémy

MS Windows 8 / 10 / 11

Běžná práce na počítači

Textový editor (MS Word)

Tabulkový kalkulátor (MS Excel)

Prezentační program (MS PowerPoint)

Internetový prohlížeč a e-mail

Dovednosti

Mé silné stránky

Ochota učit se

Pracovitost

Samostatnost

Spolehlivost, zodpovědnost

Výkonnost

Mohu nabídnout

Schopnost práce v kolektivu a týmové práce

Srozumitelná a efektivní komunikace

Tvůrčí (kreativní) myšlení

Kurzy

Netradiční rolády

Kurz vedl Vlad Rysanyy

únor 2023

Vánoční cukroví

Výroba vánočního cukroví pod vedením Ivety Fabešové

prosinec 2022

Cukrářský kurz od Salvatore Toma

Výroba cukrářských výrobků, seznámení s mnoha druhů čokolád a výroba pralinek. Kurz se konal v Praze.

Zobrazit certifikát o absolvování

duben 2017

Absolvování zahraniční odborné praxe v Itálii

Získání zkušeností od italských cukrářů- Antonia Lalla a Renato Zara, výroba cukrářských výrobků, ale i zkušenost vaření italských pokrmů. Získání certifikátu, Europassu a certifikátu od Antonia Lalla a Renato Zara

Zobrazit certifikát o absolvování

květen 2014

Kurz Modelování karamelu

Výroba cukrové dekorace z Isomaltu. Pod vedením Vladimíry Veselé- Ambrozia Tábor

2013

Kurz Modelování a drátkování marcipánových květin, Tábor

Na kurzu nás naučily výrobu květina na drátku z marcipánu či gum pasty-- speciální hmota na výrobu květin.

2012

Zájmy

Pečení a dohotovení cukrářských a pekařských výrobků, učení novým věcem, vaření, automobilové sporty, pohybové aktivity, bowling

Klientský servis

ilustrtivní obrázek operátorky
Po - Pá  8 - 17 hod.

+420 777 77 45 45