M. B. , životopis 771396
Představa o práci
Chci pracovat jako
Administrativní pracovník Asistentka Cukrář Číšník/servírka Kuchař Logistik Pekař Pomocná síla do kuchyně Prodejce vozů Zobrazit vše
Možná spolupráce
Vzdělání SŠ nebo vyučení s maturitou
Střední průmyslová škola potravinářství a služeb Pardubice
Technologie potravin (pro VYU Kuchař-číšník,Pekař,Cukrář,Řezník-uzenář,Výr.potravin-Perníkář,Pečivář,Cukrovink
září 2014 – červen 2016SŠ s maturitou
Střední škola obchodu, služeb a řemesel a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky, Tábor, Bydlinského
Cukrář
září 2011 – červen 2014Vyučení
Základní škola Chýnov
bez zaměření
září 2002 – červen 2011Základní
Praxe 4 roky a 4 měsíce
Cu***** o.
Číšník/servírka
červen 2020 – srpen 2020 3 měsíce
Obsluha hostů, příprava nápojů a doplňování zboží.
Ho*******ník
Číšník/servírka
červenec 2018 – 2020 2 roky a 6 měsíců
Obsluha hostů a komunikace s nimi.
Ho*********bor
Cukrář
září 2017 – červen 2018 10 měsíců
Výroba cukrářských dezertů, příprava rautů, snídaně. Objednávání a přebíráni surovin.
Cu*********bor
Cukrář
září 2016 – srpen 2017 1 rok
Výroba cukrářských zákusků a dortů.
Jazyky
angličtinazačátečník
češtinastředně pokročilá
Řidičský průkaz
B - osobní auta
Technické znalosti
Operační systémy
MS Windows 8 / 10 / 11
Běžná práce na počítači
Textový editor (MS Word)
Tabulkový kalkulátor (MS Excel)
Prezentační program (MS PowerPoint)
Internetový prohlížeč a e-mail
Dovednosti
Mé silné stránky
Ochota učit se
Pracovitost
Samostatnost
Spolehlivost, zodpovědnost
Výkonnost
Mohu nabídnout
Schopnost práce v kolektivu a týmové práce
Srozumitelná a efektivní komunikace
Tvůrčí (kreativní) myšlení
Kurzy
Netradiční rolády
Kurz vedl Vlad Rysanyy
únor 2023
Vánoční cukroví
Výroba vánočního cukroví pod vedením Ivety Fabešové
prosinec 2022
Cukrářský kurz od Salvatore Toma
Výroba cukrářských výrobků, seznámení s mnoha druhů čokolád a výroba pralinek. Kurz se konal v Praze.
Zobrazit certifikát o absolvování
duben 2017
Absolvování zahraniční odborné praxe v Itálii
Získání zkušeností od italských cukrářů- Antonia Lalla a Renato Zara, výroba cukrářských výrobků, ale i zkušenost vaření italských pokrmů. Získání certifikátu, Europassu a certifikátu od Antonia Lalla a Renato Zara
Zobrazit certifikát o absolvování
květen 2014
Kurz Modelování karamelu
Výroba cukrové dekorace z Isomaltu. Pod vedením Vladimíry Veselé- Ambrozia Tábor
2013
Kurz Modelování a drátkování marcipánových květin, Tábor
Na kurzu nás naučily výrobu květina na drátku z marcipánu či gum pasty-- speciální hmota na výrobu květin.
2012