Tereza M. 39 let , životopis 388270
Garantujeme, že hledá práciPředstava o práci
Kde hledám práci
České Budějovice + 5 km ochota dojíždět Mapa Tábor + 30 km ochota dojíždět Mapa
Chci pracovat jako
Kontrolor v potravinářské výrobě Kvalitář Laborant v chemii a potravinářství Ředitel / manažer kvality Technolog potravinářské výroby Vedoucí / manažer laboratoře Zobrazit vše
Možná spolupráce
Vzdělání SŠ nebo vyučení s maturitou
Táborské soukromé gymnázium a Základní škola, s.r.o.
Gymnázium (živé jazyky)
2000 – 2004SŠ s maturitou
Praxe 11 let a 7 měsíců
ro*******ená
-
září 2023 – dosud 1 rok a 4 měsíce
-
Al*****.o.
IMS expert
září 2022 – srpen 2023 1 rok
správce management systému, zavádění a udržování standardů a nástrojů kvality (ISO 9001, ISO 45001, ISO 50001, FSCC 2200, IFS, BRC), interní a externí audity, udržování a zavádění standardů v rámci regionu, 8D reporty, procesní mapy, školení zaměstnanců, Food safety, Food fraud, HACCP, pest control atd.
Zá*******.s.
manažer kvality - hlavní pracovní poměr, stále trvá
prosinec 2017 – září 2022 4 roky a 10 měsíců
Sledování a dodržování aktuálních zákonů a legislativních předpisů pro svěřenou oblast Řízení dokumentace a standardů HACCP, IFS, člen týmu HACCP a interní auditor Sledování a vyhodnocování výrobků po stránce jakosti Vývoj nových výrobků, jejich kalkulací a výrobních postupů Zodpovídá za řízení podnikové laboratoře, hodnocení DDD Vypracování, řízení a kontrolování systému HACCP, IFS Hodnocení dodavatelů surovin pro výrobu Zpracování a aktualizace kalkulací výrobků Vyřizování neshod a reklamací Metrologické zabezpečení výroby Dodržování předpisů BOZP, PO Plnění dalších úkolů dle pokynů nadřízeného
Fr*********.s.
konzultant pro oddělení řízení jakosti - práce na dohodu
leden 2021 – srpen 2021 8 měsíců
konzultace v oblasti řízení kvality, příprava na certifikační audit, udržování a aktualizace systému HACCP
Go*******.o.
Vedoucí / manažer laboratoře, obor Chemie a potravinářství
2016 – 2017 1 rok a 6 měsíců
kontrola požadované kvality a kvantity vstupů a výstupů ve výrobě, kontrola dodržování ISO norem, aplikace moderních metod ( mikrobiologie, analytické metody stanovení - kontrola požadovaných vlastností výrobků a surovin), návrhy nápravných opatření , řešení reklamací, komunikace se zaměstnanci HACCP BRC
Ef*********.o.
Vedoucí / manažer laboratoře, obor Chemie a potravinářství
2013 – 2016 3 roky a 6 měsíců
zajišťovaní chodu laboratoře, kontrola výroby
Jazyky
angličtinastředně pokročilá
Řidičský průkaz
B - osobní auta
Technické znalosti
Operační systémy
MS Windows 8 / 10 / 11
MS Windows XP / Vista / 7
Chytrý telefon Apple iOSPokročilý
Běžná práce na počítači
Textový editor (MS Word)
Tabulkový kalkulátor (MS Excel)
Prezentační program (MS PowerPoint)
Internetový prohlížeč a e-mail
MS Outlook
Grafické a konstrukční programy
Adobe Photoshop
Databázové systémy
Oracle
Další programy a počítačové znalosti
Tesco knihovna, Sim knihovna, OBDM, Helios Red
Kurzy
Výroba potravin 2022
Kvalita potravinářských výrobků a jejich mediální obraz.
prosinec 2021
Požadavky normy IFS verze 7
seznámení s novou verzí IFS normy a její implementace do výrobní praxe
listopad 2020
Aktuální novinky z oblasti potravinářské legislativy- označování potravin
legislativní novinky v oblasti označování potravin
září 2020
Přehled potravinářské legislativy
standardy bezpečnosti potravin(FSSC 22000,BRC 8, IFS-Food 6.1, HACCP)a jejich vztah k legislativním požadavkům ČR a EU, legislativa se zaměřením na Nařízení EUč.1169/201 o poskytování informací o potravinách spotřebitelům, Zákon o potravinách, požadavky na kontaktní materiály, nové potraviny, kurz ukončen osvědčením o absolvování s přezkoušením.
listopad 2019
Metrologie v potravinářství
základy metrologie v potravinářství, požadavky systémů IFS, BRC, FSSC 2200, ISO 9001 v oblasti měřidel, řízení kvality při vážení, výběr váhy, závaží způsoby kalibrace laboratorního skla, pipet, byret, teploměrů kalibrace pracovních měřidel, správné vyhodnocení výsledků kalibrace
květen 2019
Interní auditor systémů kvality a bezpečnosti potravin dle BRC/IFS/FSSC
požadavky mezinárodních norem :BRC FOOD verze 8, IFS Food verze 6.1., FSCC 22000 verze 4.1 řízení programů auditů dle ISO 19011 požadavky a zásady auditování, příprava na audit, postup při auditu, dokumentace auditu
březen 2019
Požadavky norem kvality a bezpečnosti potravin
Výklad požadavků mezinárodních norem pro kvalitu a bezpečnost potravin - odpovědnost vrcholového vedení, systém řízení bezpečnosti a kvality, řízení zdrojů výrobní proces, měření, analýzy, zlepšování, obrana potravin
březen 2019
Zákonné požadavky na označování potravin
Zákonné požadavky na označování potravin - vliv Novely zákona o potravinách a Nařízení 1169/2011 na značení potravin
březen 2018
Metrologie I
metrologická terminologie, legislativa vztahující se k metrologii,ověřování a kalibrace měřidel- pravidla návaznosti měřidel, metrologická dokumentace - označování a evidence měřidel, metrologický systém
srpen 2017
Kurz senzorického hodnotitele
osvědčení o odborné způsobilosti hodnotitele senzorických vlastností v rozsahu požadavků normy ČSN ISO : 8586 : 2015 , odborná způsobilost k hodnocení potravin a jejich organoleptických a senzorických vlastností
duben 2016